Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вчера сутринта пътувах за Китен. На Карнобат се разминах със сива 156-ца с голямо нарисувано лого на марката на предния капак
    Да казва колегата от В. Търново ли е
    Last edited by Xman; d.m.y г., 14:39.
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
      Вчера сутринта пътувах за Китен. На Карнобат се разминах със сива 156-ца с голямо нарисувано лого на марката на предния капак
      http://clubalfaromeo.com/forum/showp...postcount=3754

Comment

• Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
        Вчера сутринта пътувах за Китен. На Карнобат се разминах със сива 156-ца с голямо нарисувано лого на марката на предния капак
        Че е неговата неговата е.Колегата ако реши не може едно кафенце да изпие с некоя приятелка без да гръмне целия форум, чак жал ми става
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
          Точно той е бил. Сега рових по снимките от срещите на 155. Пусна ми аварийни замалко, не знам идеята каква беше. Бързах обаче и затова само бипнах за поздрав.
          ;

---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:48 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Днес с Бобби се разминахме в Младост, ама човекът се е подстригал и едвам го познах.
          ..жегата ме е налегнала, зимата няма да се постригвам)
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Днес в центъра на Перник към 15:30 часа.Бяла 156-ца с Пазарджишка регистрация...
            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• айде хубостника с червена 156 да си каже кой е

щяхме да се блъснем заради него до черноморец преди малко ама кой ти спазва стопове, предимства и т.н.
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

• Миналата събота карах зад кюстендилска 156 - номерът беше КН 5712 АР. Мисля, че е от форума.

А докато бях на Лозенец видях доста Алфи, но нито една позната. За сметка на това, на плажа се засякохме с Лисан на живо.

Видях и Линеа-та на колега от форума на ФИАТ - Авео.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• 166 с номер СА 0200 хамелеон и червена 159 СА 2766

Comment

• Днеска засякох VFTI ,че се беше паркирал на една задънена улица на Ботев преди Стамболийски
                    alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Някой колега да живее на Гурко и да слага бележки по алфите с покана за "да научите нещо интересно за Алфа Ромео"? Нямах време иначе щях да звънна.
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

• Eй, омръзна ми от флаери. На мен в събота на паркинга на Арена-Младост някой ми беше сложил флаер с адрес на сервиз за италиански автомобили, неговата кожа.
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Не само на теб...Мен постоянно ми лепват на чистачките точно от този сервиз, където и да отида....Паркинга на Мола, Паркинга на Арена запад, Паркинга на Сити центъра...Абе няма спасение
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                            Eй, омръзна ми от флаери. На мен в събота на паркинга на Арена-Младост някой ми беше сложил флаер с адрес на сервиз за италиански автомобили, неговата кожа.
                            То не беше флайър. Ръкописно върху част от пощенски плик...
                            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                            Mazda 6 2.3 2005
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                              Някой колега да живее на Гурко и да слага бележки по алфите с покана за "да научите нещо интересно за Алфа Ромео"? Нямах време иначе щях да звънна.
                              Звучи много потайно,интересно ми е какво ли е?
                              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Преди около час по Бъскон(гадните павета) се разминах с бързата червена 147 GTA която се продава във форума С 3300 ... Стойката и е уникална ....

Comment

Working...
                                X